ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 3/5/2018


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                                         Αθήνα   26  Απριλίου   2018
              Έκτακτη   Γ.Σ :    Η   νέα  ληστεία στις   συντάξεις μας  δε θα περάσει.

·        Το    Δ.Σ   της  Π.Ε.Σ.ΕΚ   καλεί όλους τους συναδέλφους   σε έκτακτη Γ.Σ , την   Πέμπτη  3   Μαΐου και ώρα  19.00   στην Ένωση  Λογιστών, Κάνιγγος   27 (πλατεία   Κάνιγγος),  5ος  όροφος, γρ.7,   δίπλα   στο ΓΛΚ.
·        Στη Γ.Σ    θα γίνει  ενημέρωση  για τα παρανόμως παρακρατηθέντα,   για τις δικαστικές αποφάσεις και κυρίως  για τον  επικείμενο  επανυπολογισμό των συντάξεων του  ν. Κατρούγκαλου, που θα μετατρέψουν τις συντάξεις  μας  σε προνοιακό  επίδομα.
·        Μπροστά  σ’  αυτή την εξέλιξη, ο καθένας – σωματεία  εργαζομένων και συνταξιούχων-πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους. Η  μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζεται  επί  8  χρόνια έχει  καταργήσει  την κοινωνική ασφάλιση, έχει  διαλύσει  τη δημόσια υγεία και παιδεία και  με το ν.  Κατρούγκαλου  η κυβέρνηση Σύριζα θα δώσει τη χαριστική  βολή σε  ό,τι έχει απομείνει από τις συντάξεις μας. Έχουμε ευθύνη να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και στην τρόικα να λεηλατήσουν τους κόπους μιας ζωής. Με την αφαίρεση  3 συντάξεων που  προβλέπει ο επανυπολογισμός, κανένας συνταξιούχος  δε θα  μπορεί να ζήσει.
·        Παρά τις  ενστάσεις και οργή  που δικαιολογημένα έχει ο καθένας μας για την κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος  και για την ανοχή  της ΓΣΕΕ  και ΑΔΕΔΥ απέναντι  σε μια κυβέρνηση που ξεπουλάει τον εθνικό πλούτο, ιδιωτικοποιεί λιμάνια, αεροδρόμια, ΔΕΗ, νερό, αρπάζει τις λαϊκές κατοικίες και  τολμά να αφαιρεί το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, την   απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο ενωτικός  και συντονισμένος αγώνας εργαζομένων και συνταξιούχων, που θα αμφισβητήσει  το μονόδρομο  της  πολιτικής των μνημονίων και θα συγκρουσθεί  με το σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης και της τρόικας.
·        Στη Γ.Σ   πρέπει  να ακουσθούν όλες οι απόψεις και να κατατεθούν προτάσεις   για τη υπέρβαση της κατάστασης που βιώνουμε. Όλοι  καταλαβαίνουμε  ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να καταστρέψει τη ζωή μας. Είναι στο χέρι μας  να αποτρέψουμε τη νέα ληστεία που έρχεται. Το   Δ. Σ  κάνει έκκληση σε όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν στη Γ.Σ . 

                                     Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

                       Ο  πρόεδρος                      Ο  Γ. Γραμματέας

                  Τάσος   Σταυρόπουλος           Γιώργος  Τριβιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου