ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ



              
          Ψήφισμα διαμαρτυρίας
                                Αθήνα  27/1/2018
Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ που εξοντώνει έναν ολόκληρο λαό δεν διστάζει να φυλακίζει ακόμα  και μικρά παιδιά μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζονται την πατρίδα τους και  τα σπίτια τους.

Η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, Π.Ε.Σ.ΕΚ  εκφράζει την  αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό της για το ότι νέοι άνθρωποι που θα έπρεπε να βρίσκονται στα σχολεία τους  είναι στις φυλακές και μάλιστα επειδή  αγωνίζονται για την απελευθέρωση της πατρίδας τους.
Η 16χρονη Παλαιστίνια Αχέντ Ταμίμι  είναι ένα ακόμα παιδί ανάμεσα στους 350 ανήλικους παλαιστίνιους που βρίσκονται φυλακισμένοι στο Ισραήλ.

Η φυλάκιση της 16χρονης Παλαιστίνιας είναι επίθεση ενάντια σε κάθε νέο που αγωνίζεται για το δικαίωμά του στη μόρφωση, στη δουλειά. Είναι επίθεση στο δικαίωμα κάθε νέου να ζει στον τόπο του ειρηνικά χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.
                      
                   Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό!
                         Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου