ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ

Επιτροπή πολιτιστικών δράσεων της Π.Ε.Σ.ΕΚ.

Το θέατρο είναι πάλι εδώ!

   “Η ψυχική καταρράκωση μιας οικογένειας που συντηρείται με αυταπάτες, τις οποίες συμβολίζει μια σακατεμένη αγριόπαπια. Η αγριόπαπια είναι το τραγικότερο σύμβολο του ζωτικού ψεύδους. Ο παραμικρός φθόγγος αλήθειας αποκαλύπτει την ψυχική διάλυση και συντρίβει τον κίβδηλο κόσμο”. 
    “Η κοινωνική γραφή του Νορβηγού δραματουργού Ερρίκου Ίψεν, που μετουσιώνει αριστοτεχνικά μια οικογενειακή υπόθεση σε έργο ηθικής διαλεκτικής, αναδεικνύεται σε μια παράσταση σκηνοθετικής ακρίβειας, σύγχρονου ύφους και σπουδαίων ερμηνειών, η οποία επιβάλλεται ως “κλασική”.
    “Η αγριόπαπια μας μεταφέρει σε μια χώρα, που η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας τρέφεται από τα ζωτικά της ψεύδη, ιδεολογικά και ιστορικά, σε μια χώρα που κανείς δε θέλει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, σ’ έναν τόπο που έχει εξορίσει ό,τι αληθινό και ουσιώδες” Δ. Τάρλοου
    Σας καλούμε την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018, στο θέατρο “Πορεία” (3ης Σεπτεμβρίου 69 και Τρικόρφων 3-5, πλατεία Βικτωρίας, τηλ. 210-8210991), για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση “Η αγριόπαπια” του Ερρίκου Ίψεν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.
·       Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ
·       Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ.
·       Ώρα προσέλευσης: 6.30 μ.μ.
    Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, στα τηλέφωνα:
210-3805435 / 6971788045, Τέτα Πλιάτσικα-Προβατά και
210-6002498 / 6973607181, Δημήτρης Μάτσας.
    Υ.Γ. Οι θέσεις που έχουν κρατηθεί είναι 60. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου