ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ



Επιτροπή πολιτιστικών δράσεων της Π.Ε.Σ.ΕΚ.

   Φίλες και φίλοι,
  
    Σας καλούμε την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, στο θέατρο “Επί Κολωνώ” (Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, Κολωνός, τηλ. 210-5138067, στάση: ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο), για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση “Άγριος Σπόρος” του Γιάννη Τσίρου από την ομάδα Νάμα, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη.
    Συνεχίζεται με επιτυχία για δεύτερη χρονιά ο “Άγριος Σπόρος” με πρωταγωνιστή τον Τάκη Σπυριδάκη (Σταύρος). Ένα κοινωνικό δράμα με πικρό χιούμορ στο οποίο  αποτυπώνεται η δράση, ο βίος και η πολιτεία ενός φαινομενικά απλού καθημερινού ανθρώπου, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει, έχοντας ως  μοναδικό στήριγμα μια μεταφερόμενη καντίνα.
    Με αφορμή την εξαφάνιση ενός νεαρού Γερμανού και την άφιξη μιας ερευνητικής ομάδας ξεκινούν ανακρίσεις για την πιθανότητα θανάτου του και οι υποψίες πέφτουν στον Σταύρο και την κόρη του (Ντάνη Γιαννακοπούλου). Ο Σταύρος γίνεται το εξιλαστήριο θύμα. Όλοι - τουρίστες, ντόπιοι, αρχές της πόλης - ενωμένοι τον στοχοποιούν ως ένα απολίτιστο, βίαιο είδος, που πρέπει να εκλείψει, προκειμένου η κοινωνία να εκπολιτιστεί.
    Ο Άγριος Σπόρος” δεν είναι ένα ρεαλιστικό δράμα, ούτε μια ηθογραφία. Είναι ένα κείμενο δυνατό, ανθρωποκεντρικό, που ξεκινώντας από την επιφάνεια και το φaίνεσθαι προσπαθεί να διερευνήσει το βαθύτερο “είναι” των ηρώων του. Με λόγο οξύ και διεισδυτικό εστιάζει στον άνθρωπο και τα πάθη του και στην προσπάθεια του για επιβίωση”.
·       Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ
·       Ώρα έναρξης: 7.30 μ.μ.
·       Ώρα προσέλευσης: 7.00 μ.μ.
·       Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, στα τηλέφωνα:
210-3823936 / 6980834230, Δημάκου Μάρω και
210-3805435 / 6971788045, Πλιάτσικα- Προβατά Τέτα
    Υ.Γ. Οι θέσεις του θεάτρου, που έχουν κρατηθεί είναι σαράντα (40). Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
     Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου