ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/10/2016   στα γραφεία της Ένωσης μας   η συνάντηση αντιπροσωπίας  της ΠΕΣΕΚ με  αντιπροσωπία της GSC   (GREECE SOLIDARITY CAMPAIGN).
Στην αντιπροσωπεία της GSC  συμμετείχαν μεταξύ άλλων η κ Κριστίν  Μπλούερ, Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων  της ΝUT (το μεγαλύτερο σωματείο δάσκαλων και καθηγητών του Ηνωμένου Βασιλείου), και αριθμός στελεχών της Βρετανικής Ομοσπονδίας Συνταξιούχων δάσκαλων και καθηγητών.
Έγινε πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή πληροφοριών και θέσεων για την κατάσταση των συνταξιούχων εκπαιδευτικών στις δυο χώρες
Από την πλευρά μας τους περιγράψαμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε  από τις συνεχόμενες περικοπές στις συντάξεις μας και  στις κοινωνικές παροχές  και τους παραδώσαμε ένα φυλλάδιο με τις θέσεις  και τις δράσεις μας
Τέλος έγινε κοινά αποδεκτό  να δημιουργήσουμε  σε τακτική βάση μακροπρόθεσμες επαφές και βιώσιμους μηχανισμούς συνεργασίας και αλληλεγγύης.
                                              


        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου