ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΕΑΔΥ (ΕΤΕΑ ΕΠ)



ΜΕΤΑΘΕΣΗ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΤΕΑ (ΤΕΑΔΥ)

Από την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα που ήταν μέχρι τώρα η ημέρα πληρωμής του ΤΕΑΔΥ  ( που έγινε ΕΤΕΑ και που θα γίνει Ε.Τ.Ε.Α. Ε.Π ) , με απόφαση του Υπουργού αυτό  θα πληρώνεται την δεύτερη εργάσιμη του επόμενου μήνα!!  Τώρα αν όπως τον Ιούλιο συμβαίνει αυτή η ημέρα να είναι αργία θα πληρωθούμε στις 4 Ιουλίου.!!!

Η ανακοίνωση είναι αυτή:
  «Σας ενημερώνουμε ότι σε εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου 4387/2016 και της υπ’ αριθ. οικ.27677/1541/17-6-2016 Απόφασης Υπουργού Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγύης, ορίζεται στο εξής ως ημερομηνία καταβολής των μηνιαίων συντάξεων του ΕΤΕΑ, η δεύτερη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, αρχής γενομένης με τις συντάξεις του μηνός Ιουλίου 2016. Οι συντάξεις του Ιουλίου 2016, ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7/2016.  »
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

2 σχόλια:

  1. Από το Ταμείο μας δανείστηκε για λίγες μέρες το ΙΚΑ! Διαφορετικά δεν έβγαινε για να πληρώσει τις συντάξεις ΙΚΑ. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/112756/egkrithike-to-daneio-210-ekat-evro-pros-to-ika-gia-na-plirothoyn-syntakseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μετάθεση της ημερομηνίας,σημαίνει ότι η βεβ.αποδοχών για το Οικ.Έτος 2016 θα περιλαμβάνει 11 επικουρικές.Κάνω λάθος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή