ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ



  ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (Παρασκευή,Σάββατο,Κυριακή)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  για το συντονισμό

Την Παρασκευή 6 Μάη καλεί σε εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς για την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων. Απεργιακή συγκέντρωση στα Χαυτεία (Σταδίου) στις 11.30 π.μ. και πορεία στη Βουλή.
Το Σάββατο 7 Μάη το πρωί διοργανώνει μαζικές εξορμήσεις και δράσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, με μαζικό κάλεσμα στους εργαζόμενους να μπουν στη μάχη. Το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. καλεί σε Συγκέντρωση στο Σύνταγμα τα συνδικάτα και σωματεία, όλες τις συλλογικότητες του Αγώνα.
Την Κυριακή 8 Μάη καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στο εμπόριο και τα απεργιακά μπλόκα, στις 10.00 π.μ. στην αρχή της Ερμού-Σύνταγμα και ολοήμερες απεργιακές δράσεις με κατάληξη στο Σύνταγμα το απόγευμα (στις 6μμ) και μαζικό Συλλαλητήριο ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού εκτρώματος (ψηφίζεται την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή).

ΑΔΕΔΥ
1.     48ωρη Γενική Απεργία σε όλο το Δημόσιο την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.
2.   Απεργιακό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή.
3.   Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00, ημέρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά.


ΠΑΜΕ
Παρασκευή 6 Μάη - 1η ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας
Από το πρωί, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις, συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές οργανώνουν παρεμβάσεις για την ενημέρωση και τον ξεσηκωμό του λαού.
Η απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 11 π.μ. στην Ομόνοια (
Σάββατο 7 Μάη - 2η ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας
  • Με τρεις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα, καθώς και μια σειρά παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις, συνεχίζουν τη μάχη της απεργίας οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
1. Στην Αθήνα, συγκέντρωση θα γίνει στις 6 μ.μ., στην Ομόνοια, με τη συμμετοχή εργαζομένων από τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την Πελοπόννησο.
Οι προσυγκεντρώσεις για την Αττική είναι ίδιες με αυτές της Παρασκευής και θα γίνουν όλες στις 5.30 μ.μ.
Οι μικρομεσαίοι αγρότες απ' όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στις 5 μ.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Τα λεωφορεία από τη Λάρισα θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι από την οδό Τάκη Τσιόγκα (πρώην Καλλιθέας, δίπλα στον Πηνειό), από Βόλο στη 1 μ.μ., από το Δημαρχείο), από τα Τρίκαλα στις 11.30 π.μ., από την Οδό Λαρίσης (ψησταριά «Κωστάρα»),από την Καρδίτσα στις 12 μ., από το αθλητικό Κέντρο), από την Άμφισσα  στη 1 μ.μ., από την πλατεία παιδικής χαράς και από τη Χαλκίδα στις 3 μ.μ., από το Βούρκο.
Λεωφορεία από Πελοπόννησο για Αθήνα αναχωρούν: Στις 12 μ. από την Καλαμάτα (πλατεία Υπαπαντής) και τη Μεσσήνη (Δημαρχείο), στη 1.30 μ.μ. από τη Σπάρτη (Πυροσβεστική), στις 2 μ.μ. από Κίο (πλατεία) και Τρίπολη (σταθμός ΟΣΕ), στις 2.20 μ.μ. από το Ναύπλιο (ΔΕΗ), στις 3 μ.μ. από Κιάτο (Δικαστήρια), στις 3.30 μ.μ. από την Κόρινθο (Περιβολάκια) και στις 4 μ.μ. από Αγίους Θεοδώρους.
Κυριακή 8 Μάη - Ταξικός γιορτασμός της Πρωτομαγιάς
Με συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, το ΠΑΜΕ τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ και η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.
  • Στην Αθήνα, η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα και θα μετατραπεί σε ολοήμερη κινητοποίηση - βήμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής και των νομοσχεδίων που θα συζητιούνται και θα ψηφίζονται το βράδυ της ίδιας μέρας στην Ολομέλεια της Βουλής.
Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Ενα τραγούδι για τον πρόσφυγα». Στη συναυλία έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιώργος Γεωργακάκης, Παντελής Θαλασσινός, Βαγγέλης Κορακάκης, Μίλτος Πασχαλίδης, Λίνα Ψυχογιού και η Χορωδία του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου