ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 
 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ    (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).   
 ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

Ενημέρωση για το επίδομα θέσης ευθύνης και τη μη ένταξη του στις συντάξιμες αποδοχές.

·         Το  επίδομα ευθύνης   Διευθυντών  και  Υποδιευθυντών  των σχολείων δεν  έχει  ενταχθεί στις συντάξιμες  αποδοχές    για όσους συναδέλφους  είχαν  λάβει  βεβαίωση  από την υπηρεσία   με τον χαρακτηρισμό  του  αναπληρωτή ή προσωρινού     διευθυντή  ή  Υποδιευθυντή,  αν και είχαν  επιλεγεί από τα ΠΥΣΔΕ. 
·         Η  αδικία  είναι ολοφάνερη και το Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ     έχει διαμαρτυρηθεί    στο παρελθόν  και θα συνεχίσει   να διαμαρτύρεται   για την αποκατάσταση της αδικίας.  
·         Επί  πλέον   το  Δ.Σ    αποφάσισε  να   καλύψει   οικονομικά  την αναίρεση συναδέλφου  προς   την  ολομέλεια  του    Ελεγκτικού   Συνεδρίου,  ο οποίος   είχε   προσφύγει    και είχε  λάβει   αρνητική απάντηση.  
·         Η  τυχόν θετική εξέλιξη   θα ανοίξει  το  δρόμο  για τη δικαίωση   εκατοντάδων   συναδέλφων  που  έχουν λάβει  αρνητική απάντηση  από το  ΓΛΚ.
·          Στο   site  του  σωματείου   έχουμε  αναρτήσει  υπόδειγμα  έφεσης  κατά της απόφασης  του ΓΛΚ.                                              12.5.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου