ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΜΤΠΥ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ  (ΟΛΜΕ)
ΑΘΗΝΑ    ΤΚ:10563
ΤΗΛ: 210 3230073
          210 3236544
Email : syntaxekpedeftikoi@gmail.com      
Blog :  syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

                                                                                  Αθήνα   13.10.2015
                              Επείγον:     Διαλύουν το ΜΤΠΥ 
1.     Το  ΜΤΠΥ   αποφάσισε  μείωση  του μερίσματος  του μηνός  Νοεμβρίου  κατά 50%.  Είναι προφανές ότι  η κυβέρνηση  με εντολές της  τρόικας  διαλύει την κοινωνική ασφάλιση.  Είχαμε προειδοποιήσει ότι η κατάργηση των κοινωνικών   πόρων  υπέρ του ταμείου, η απαγόρευση  της επιχορήγησης  του ταμείου από το  κράτος, που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο  και η επαναφορά της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος  οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση  του ταμείου  μας.  Απώτερος  σκοπός τους  ή να  αναγκασθεί  να κλείσει ή να προσφέρει ένα πακέτο τσιγάρα  σε κάθε μερισματούχο.
2.    Το Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ θα συνεδριάσει  εκτάκτως  τη Πέμπτη 15/10, ώρα 10.00  και  στις  12.00  θα  συμμετάσχει  σε  σύσκεψη   στα γραφεία  της ΑΔΕΔΥ μαζί με την επιτροπή  σωτηρίας  του  ΜΤΠΥ. 
3.      Το ΜΤΠΥ  δεν μπορεί κανείς να το  κλείσει.  Η  Π.Ε.ΣΕΚ  καλεί τη ΔΟΕ ΚΑΙ  ΟΛΜΕ  να πάρουν άμεσα  απόφαση  για τη σωτηρία του ταμείου.
                                                Ο πρόεδρος  της Π.Ε.Σ.ΕΚ 


                                                  Τάσος   Σταυρόπουλος













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου