ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΗΜΕΡΙΔΑ




     Το Δ.Σ. της Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. Αθήνας διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Οκτώβρη και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Ιλίου (αμφιθέατρο) εκδήλωση-ημερίδα.

 Θέμα: Παρόν και μέλλον του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού τον καιρό του 3ου μνημονίου.
Ομιλητής: ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ                  (επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων)   
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                                              Η γραμματέας
Πέττας Αντώνης                                                       Ρήγα Αθανασία

1 σχόλιο:

  1. Kαλά δεν βαριόσαστε να ακούτε τα παραμύθια αυτού του κυρίου;
    Πρν μερικά χρόνια ήρθε προσκεκλημένο ςαπό τοσύλλογο εκπαιδευτικών "Περικλής" στο Χαλάνδρι μαζί με το Ρωμανια(ο μόνος σοβαρός) και τον ανεκδιήγητο Μητρόπουλο και μας διαβεβαίωνε-ο Ρωμανιάς- με στόμφο ότι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο ακόμη και σε χώρες του τρίτου κόσμου ασφαλιστικό σύστημα που κατέρευσε και μας παρότρυνε να μη βγούμε στη σύνταξη για να έχουμε περισσότερες απολαβές.Τι να πιστέψεις απ΄αυτόν και τον άλλο τηλεοπτικό αστέρα-κουμπάρο του Αυτιά-μητρόπουλο;
    Μόνο αηδία νιώθεις και ξεφτίλα από τους "εργασιολόγους" της κονόμας.Δεν ντρέπονται λίγο που έχουν το θράσος να μιλούν ακόμη.Εμείς πληρώνουμε κι αυτοί ευημερούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή