ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ  (ΟΛΜΕ)
ΑΘΗΝΑ    ΤΚ:10563
ΤΗΛ: 210 3230073
          210 3236544
Email : syntaxekpedeftikoi@gmail.com      
Blog :  syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr


                    ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ, 1/10,  ώρα  18.00,  έκτακτη   Γ.Σ στην   ΟΛΜΕ, 6ος  όροφος, ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2.

·        Το  Δ.Σ της  Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί όλους τους συναδέλφους  σε έκτακτη  Γ.Σ με θέματα:   Ενημέρωση για   τις μειώσεις  των  συντάξεων που προβλέπει  το τρίτο  μνημόνιο    και  οργάνωση  της αντίστασης  των  συνταξιούχων  ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα.
·        Μέχρι  τέλος  του 2015, προβλέπονται  « η δημιουργία  ενός ενιαίου  συνταξιοδοτικού ταμείου,  η έναρξη  ισχύος  της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού  συστήματος  από 1.1.2016  και η εφαρμογή της ρήτρας  του μηδενικού ελλείμματος  και για τις κύριες  και τις επικουρικές συντάξεις.»  Οι δηλώσεις  Κατρούγκαλου  δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης  ότι η Κυβέρνηση μελετά  τον τρόπο  περικοπής των συντάξεων.
·        Μπροστά  σ’ αυτή την επιδρομή ενάντια  στα ασφαλιστικά μας ταμεία,  η αντίσταση  για την ανατροπή  της πολιτικής  αυτής  είναι μονόδρομος.   Η  συμμετοχή  στη Γ.Σ  είναι  αναγκαία , για να οργανώσουμε  τον αγώνα μας,  αν θέλουμε  να υπερασπισθούμε  τους κόπους μιας ζωής. 

                                 Για το  Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ
                  Ο   Πρόεδρος                               Η   Γ. Γραμματέας
               Τάσος  Σταυρόπουλος                       Πόπη   Μαζοκόπου

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ, καιγόμαστε , ενημερώστε για τα νέα όρια ηλικίας. έχουμε αγοράσει πλασματικά χρόνια και μας πάνε στα 67 χρόνια. Αυτό ΄ξεπερνάει και τα όρια της πολιτικής απάτης. εγώ ως μητέρα ανηλίκου το 2011 εξαγόρασα 4 χρόνια για να συμπληρώσω 25 χρόνια και να φύγω στα 52 όπως λέει ο νόμος και τώρα είμαι 51 και επειδή δεν έχω το όριο ηλικίας τώρα με πάει στα 67. Αυτό σημαίνει κλοπή, απάτη, για μην προχωρήσω . Τότε γιατί μας έβαλαν να εξαγοράσουμε. Ντίνα Α. θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή