ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ  (ΟΛΜΕ)
ΑΘΗΝΑ    ΤΚ:10563
ΤΗΛ: 210 3230073
          210 3236544
Email : syntaxekpedeftikoi@gmail.com      
Blog :  syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
                                                                                          Αθήνα   26.4.2015
                
                    ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                      Πρόσκληση  για έκτακτη     Γ.Σ

·        Το   Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ  καλεί τα μέλη της σε έκτακτη  Γ.Σ, την Τετάρτη  6 Μαΐου ,ώρα  18.00, στα  γραφεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας  (ΔΟΕ),  Ξενοφώντος  15α, 3ος  όροφος.  (  Η Ξενοφώντος είναι κάθετος της Φιλελλήνων,  Σύνταγμα).

·        Θέματα της Γ.Σ: α.  Ενημέρωση  από τις συναντήσεις του  Δ.Σ με την ηγεσία του Υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών για το επικουρικό  μας ταμείο(ΜΤΠΥ)  που δεν μπορεί να ανταποκριθεί  στις υποχρεώσεις  του, εξαιτίας της πολιτικής που εφάρμοζαν οι κυβερνήσεις σε βάρος της κοινωνικής ασφάλισης.  Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα μετά την κατάργηση των κοινωνικών πόρων από 1.1.2015   β. Οργάνωση κινητοποιήσεων για τη σωτηρία του ταμείου. γ.  Ενημέρωση  για την κοινωνική ασφάλιση γενικότερα.
·        Επειδή  τα ταμεία μας  και οι συντάξεις μας  κινδυνεύουν και είναι στο στόχαστρο της πολιτικής της Ε.Ε και ΔΝΤ, το Δ. Σ καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν  στη Γ.Σ


                               Από το  Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου