ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΕΣΕΚ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 1ης ΝΟΕΜΒΡΗ




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ       (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
http://syntaxekpedeftikoi.blogspot.com/, 
 mail:   syntaxekpedeftikoi@gmail.com                           Αθήνα 20.10. 2014
               

   Κ Α Λ Ε Σ Μ Α  για  συλλαλητήριο
·         Η   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)      έχει ,από την ίδρυση της, στη σημαία της την ενότητα και την κοινή δράση όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων, που αγωνίζονται για να ζουν με αξιοπρέπεια  από το μισθό τους ή  τη σύνταξη τους.
·         Παρά τις διαφορετικές εκτιμήσεις που υπάρχουν ή μπορούν να υπάρχουν σχετικά με τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθούμε για τη λύση των προβλημάτων μας, η κοινή δράση και  οι κοινοί αγώνες  πρέπει να ενώνουν όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους ενάντια στην πολιτική που τους έχει οδηγήσει σε εξαθλίωση.
·         Η  Π.Ε.Σ.ΕΚ έχει εκφράσει κατ’επανάληψη τις επιφυλάξεις της για τον  υποταγμένο συνδικαλισμό που εκφράζεται από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ   και έχει ως αποτέλεσμα την  κυριαρχία την μνημονιακής πολιτικής  που έχουν επιβάλει στη χώρα μας σε βάρος των εργαζομένων η τρόικα και  ΔΝΤ.
·         Είναι γεγονός ότι η ήττα των εργαζομένων από την πολιτική της Ε.Ε  και ΔΝΤ , που εφαρμόζουν πιστά οι μνημονιακές κυβερνήσεις, θα είχε αποφευχθεί, αν οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι-ενωμένοι- αντιμετώπιζαν τρόικα και συγκυβερνήσεις, απαιτούσαν την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής και άνοιγαν το δρόμο για μια πολιτική που θα υπερασπιζόταν τις κοινωνικές κατακτήσεις των εργαζομένων , το μισθό τους   και  την κοινωνική ασφάλιση.
·         Μ’ αυτό το πνεύμα  η Π.Ε.Σ.ΕΚ  συμμετέχει στο συλλαλητήριο εργαζομένων και συνταξιούχων , που οργανώνεται από σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων  και καλεί τα μέλη της στην πλατεία Συντάγματος (και Οθωνος γωνία) το Σάββατο 1η  Νοέμβρη, ώρα 12.00.
                           Για την Π.Ε.Σ.ΕΚ
   Ο πρόεδρος                                Η  Γ. Γραμματέας

Τάσος Σταυρόπουλος                      Πόπη Μαζοκόπου
                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου