ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΥΣ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
      http://syntaxekpedeftikoi.blogspot.com/,   mail:  syntaxekpedeftikoi@gmail.com                                    Αθήνα 16.9.2014


Ανακοίνωση- συμπαράσταση    στους   δικαζόμενους αγωνιστές     (Θεσσαλονίκη, 2 Οκτώβρη)

·         Στη  Θεσσαλονίκη ,στις 2 Οκτώβρη, δικάζονται  για δεύτερη φορά, μετά την  έφεση που  άσκησε ο  εισαγγελέας  πλημμελειοδικών,   ο συνδικαλιστής εκπαιδευτικός  Θανάσης  Αγαπητός, πρώην μέλος του Δ.Σ της ΔΟΕ   και οι δημοτικοί υπάλληλοι  και συνδικαλιστές    Σαράντης  Αρβανίτης  και  Θωμάς  Κυριατζόπουλος.
·         Αν και αθωώθηκαν στην πρώτη δίκη,  γιατί   το δικαστήριο  δέχθηκε ότι συμμετείχαν στη διαμαρτυρία εναντίον του  Γερμανού Υπουργού   Εργασίας  στη φιέστα που είχε οργανωθεί  στην 3η  Ελληνο-Γερμανική συνάντηση δημάρχων,  η  συγκυβέρνηση  τους παραπέμπει πάλι σε δίκη, για να φιμώσει οποιαδήποτε φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης.
·          Το Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ  στέκεται στο πλευρό των δικαζόμενων αγωνιστών,  καταδικάζει  τη  στοχοποίηση των εργατικών  και συνδικαλιστικών αγώνων και  απαιτούμε την άμεση παύση της πολιτικής τους  δίωξης.


                                  Από το Δ.Σ  της Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου