ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Π.Ε.Σ.ΕΚ




  Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών έχει έδρα του τα γραφεία της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, στην Προξένου Κορομηλά 51, στον 3ο όροφο (τηλ. 2310-240698), που ευγενώς μας παραχώρησε το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ, για να λειτουργούμε σε πρωϊνές ώρες. 
     Έχουν ήδη γραφεί 110 εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι και καθηγητές, αλλά θεωρούμε ότι ο αριθμός είναι μικρός σε σχέση με το μεγάλο αριθμό των συνταξιούχων  εκπαιδευτικών και τα μεγάλα προβλήματα που συνεχώς συσσωρεύονται.
      Η λειτουργία μας περιορίζεται καταρχήν στο άνοιγμα των γραφείων κάθε Τετάρτη από τις 10. 30  π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. και στην ενημέρωση των συναδέλφων μέσω mail για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, αλλά και για όλες τις κινητοποιήσεις των μονίμων συναδέλφων μας στις οποίες ανελιπώς παίρνουμε μέρος, όσοι μπορούμε και μάλιστα διακριτά, με το πανό μας.
                               
    Για το Συντονιστικό Θεσσαλονίκης
Μυρσίνη Αθανασιάδου : τηλ. 6972320563.

1 σχόλιο:

  1. Ιωάννης Καραγιαννιδης Ντορτμουντ Γερμανιας31 Ιουλίου 2019 στις 3:42 μ.μ.

    ΑΙΣΧΟΣ !!!
    Όσοι μη γνώστες προσωπων και καταστάσεων, μην τολμήσετε να παρετε τηλέφωνο στην κυρία Αθανασιάδου για οποιαδήποτε πληροφορία!!!
    Ακρως αγενής, απότομή και υπερβολικά υστερική δεν ειχε καν την υπομονη να με αφησει να τελειώσω την φράση μου!
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινονται στην δημοσιότητα τα τηλεφωνα τετοιων ανικανων ανθρώπων να εκπροσωπήσουν μιε τετοια λεπτή θεση!
    Το προβλημα μου: Ψαχνουμε, για καποιον πρωην εκπαιδευτικό, για την συνάντηση των 40 χρόνων απο την αποφοίτηση μας, και ηθελα απλα μια συμβουλή πως θα μπορούσαμε να τον βρούμε! Πηρα απο το εξωτερικό οπου μενω τηλέφωνο στις 15.15 η ωρα και μου κοπανησε τρεις φορες αν γνωρίζω τι ωρα ειναι! Μου φαινεται οτι μονο στην Ελλαδα και για τους δημοσίους υπαλληλους, το νωρις το απόγευμα ειναι .... ακρα μεσανυχτα!
    Ημουν ακρως ευγενικός, και μετα απο επανειλημενο για πολοστή φορά ¨ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ¨ σε συνολο συζήτησης εναμιση λκεπτού, ζητησα συγνωμη και τελειωσα .... διχως αποτέλεσμα. ΟΜΩΣ η συμεροφορα αυτή ειναι ντροπιαστική για τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς. Ιωάννης Καραγιαννίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή