ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ



ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΟΠΥΥ

    Ασφαλισμένε, με το λουκέτο στον ΕΟΠΥΥ χάνεις για πάντα τη δωρεάν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη, τη δωρεάν συνταγογράφηση, το δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο, τα δωρεάν εμβόλια για παιδιά, ενηλίκους και ηλικιωμένους, τις δωρεάν φυσικοθεραπείες.

     Να μπλοκάρουμε όλοι μαζί, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι το σφράγισμα των μονάδων του ΕΟΠΥΥ. Να μη νομιμοποιήσουμε τη διαθεσιμότητα – κινητικότητα – απόλυση του Επιστημονικού – Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τις ορέξεις ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ και των Εμπόρων της υγείας.

     Αποκλειστικά – δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας – πρόνοιας – πρόληψης. Να μη καταργηθεί καμία μονάδα υγείας, κανένα κέντρο υγείας. Καμιά απόλυση. Μαζικές προσλήψεις Υγειονομικού προσωπικού με μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση και ικανοποιητικό μισθό.

Όλοι στη συγκέντρωση έξω από τις Μονάδες του ΕΟΠΥΥ-ΙΚΑ  σε κάθε περιοχή την Δευτέρα 17/2, 8πμ. 


Ο αγώνας για τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία και Παιδεία  είναι αγώνας όλων μας

1 σχόλιο:

  1. Τη Δευτέρα 17/2/2014 θα είμαστε όλοι/όλες στην είσοδο των ιατρείων του ΙΚΑ για να τους σταματήσουμε.
    Περιφρουρούμε το ΕΟΠΥΥ της Πόλης μας .Σταματάμε την διάλυση της πρωτοβάθμιας υγείας
    Υπερασπιζόμαστε το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών αυτής της χώρας και αυτής της πόλης στη δημόσια και δωρεάν φροντίδα υγείας για όλους, χωρίς αποκλεισμούς είτε είναι ασφαλισμένοι είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή