ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ



Επιτροπή “Πολιτιστικών Δράσεων”
της Π.Ε.Σ.ΕΚ.

 ΚΑΛΕΣΜΑ
   Στην «καρδιά» της Αθήνας, Κριεζώτου 3, βρίσκεται ένα κτίριο, τυπικό δείγμα αρχιτεκτονικής πολυκατοικίας του μεσοπολέμου. Ήταν η κατοικία του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, που δωρήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη και έχει μετατραπεί σε μια εξαιρετική Πινακοθήκη-Μουσείο.
   Μόνιμα εκθέματά της παρέμειναν η κατοικία, το εργαστήρι του καλλιτέχνη και η πινακοθήκη των έργων του. Οι υπόλοιποι χώροι του κτιρίου παρουσιάζουν και αναδεικνύουν την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία της Ελλάδας από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τη δεκαετία του 1960.
   Η επιτροπή «Πολιτιστικών Δράσεων» της Π.Ε.Σ.ΕΚ. καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, συνταξιούχους και μη, να επισκεφτούμε την Πινακοθήκη του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, που βρίσκεται κοντά στο Μετρό της Πλατείας Συντάγματος, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.30π.μ. (είσοδος ελεύθερη).
   Κάπου κοντά θα συνεχίσουμε με κουβέντα, καφεδάκι και ό,τι άλλο.

Γενάρης 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου