ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

O ΛΙΑΠΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ




         Ο Λιάπης, τα κανάλια και ο Φώσκολος

  Νίκος Φώσκολος μας άφησε χρόνους το 2013, όμως η κληρονομιά του
είναι παρούσα στα δελτία ειδήσεων που αυτές τις μέρες εξαπολύουν ένα δριμύ κατηγορώ κατά του Γιάγκου Δράκου - συγγνώμη, του Μιχάλη Λιάπη, που πετάχτηκε για διακοπές στην εξωτική Μαλαισία, ενώ ο «κοσμάκης» κρυώνει και πεινάει.
  Όσο γελοία κι εξευτελιστική για το αστικό πολιτικό σύστημα είναι η υπόθεση Λιάπη, άλλο τόσο αηδιαστική είναι η ιερή αγανάκτηση των καναλιών που μετέτρεψαν αυτή την ιστορία σε σαπουνόπερα.
       Είναι γελοίο να κατηγορούν τον πρώην υπουργό οι τηλεστάρ της ενημέρωσης, που επίσης κυκλοφορούν με τζιπ ανάλογου κυβισμού με το δικό του, που επίσης κάνουν διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία, που επίσης ζουν στον ίδιο μ’ αυτόν κόσμο.      Βέβαια κι ο Λιάπης είναι η χαρά των επιθεωρησιογράφων, η Μαντάμ Σουσού της εποχής μας, ο άνθρωπος που πήγε στην Κουάλα Λουμπούρ για «ψυχική εκτόνωση», για να ξεχάσει το δράμα του, κι όχι για αναψυχή, όπως ο ίδιος δήλωσε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του.
       Η αμετροέπεια και η ανοησία αυτών των δηλώσεων δεν φανερώνουν μόνο έλλειψη πολιτiκού αισθητηρίου και κοινής λογικής. Δείχνουν επίσης ότι ένας πολιτικός που δεν ενδιαφέρεται πια να επανεκλεγεί γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις αρχές και τις διακηρύξεις της παράταξης την οποία υπηρέτησε, δεν ενδιαφέρεται καν για την υστεροφημία του. Ποια σεμνότητα, ποια ταπεινότητα...
         Οι πλαστές πινακίδες του Λιάπη είναι σταγόνα μπροστά στον ωκεανό της διαφθοράς, στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, όμως δείχνουν πόσο μικροί και κούφιοι είναι οι πολιτικοί ηγέτες και ηγετίσκοι, οι χθεσινοί και οι σημερινοί αδιακρίτως.

  ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΙΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου