ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ



Επιτροπή “Πολιτιστικών Δράσεων”
της Π.Ε.Σ.ΕΚ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε πως η επιτροπή “πολιτιστικών δράσεων” της Π.Ε.Σ.ΕΚ. έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα δύο δραστηριότητες. Την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Mistero Buffo του Ντάριο Φο στο θέατρο “Θησείο” στις 24/11/2013 και την επίσκεψη στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων του Φοίβου Ανωγειανάκη που στεγάζεται στο αρχοντικό Λασσάνη στην Πλάκα, στις 12/12/2013.
Εκτιμούμε πως και οι δύο αυτές δράσεις ήταν επιτυχημένες. Η επιτυχία τους οφείλεται, όχι μόνο στην προετοιμασία τους εκ μέρους των μελών της Επιτροπής, αλλά κυρίως στη δική σας ανταπόκριση και συμμετοχή, ιδιαίτερα στη θεατρική παράσταση. Όλοι, όσοι είμαστε μέλη της Επιτροπής, νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Σας περιμένουμε να την πλαισιώσετε κι εσείς καταθέτοντας τις ιδέες και προτάσεις σας.
Για να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά και να χαρούμε μαζί, ας κρατήσουμε ζωντανή την επαφή και την επικοινωνία μας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, με τα τόσα προβλήματα που δεν είναι μόνο οικονομικής φύσεως, θεωρούμε πως το ισχυρότερο αντίδοτο είναι η ανθρώπινη επαφή, η παρέα, η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η κοινή προσπάθεια.
Συνάδελφοι, μετά τις γιορτές προγραμματίζουμε κι άλλες δράσεις. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα γι’ αυτές.
Ευχόμαστε ολόψυχα σ’ όλους και όλες σας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία και δύναμη.


Δεκέμβρης 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου