ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ

Σκηνή τρίτη

Συγκλονισμένη είναι από το απόγευμα του Σαββάτου η εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας, καθώς πέθανε ξαφνικά η καθηγήτρια νοσηλευτικής Κλαίρη (Κλεοπάτρα) Καψαχάτη, η οποία ήταν μεταξύ των 112 Λαρισαίων εκπαιδευτικών που τέθηκαν προ ημερών σε διαθεσιμότητα-απόλυση από το υπουργείο Παιδείας.

Ας μην αυτοπαραμυθιάζονται οι έως τώρα «πανταχού νικήσαντες» που ο λαός αδρανεί ή στέκει αμήχανος σαν να ’χει «παραδεχθεί την ήττα». Ουδέποτε φέρονται οι λαοί «σαν να ’ναι έτοιμοι από καιρό να πουν το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι». Το λένε απότομα! Κι αν πουν «όχι», γίνεται της Βαστίλης, όπως έγραψε και ο Στάθης!

………………………………………………………………………………….

Δεν άντεξε τη διαθεσιμότητα

Πέθανε ξαφνικά, στα 50 της χρόνια, η Λαρισαία καθηγήτρια νοσηλευτικής Κλαίρη Καψαχάτη, γνωστή συνδικαλίστρια της πόλης από τον χώρο του ΠΑΜΕ και μία από τις 112 εκπαιδευτικούς της περιοχής που τέθηκαν προ ημερών σε διαθεσιμότητα. Ο χαμός της συνδικαλίστριας σόκαρε τον εκπαιδευτικό κόσμο και την τοπική κοινωνία της Λάρισας. Η άτυχη καθηγήτρια ένιωσε αδιαθεσία το απόγευμα του Σαββάτου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε προδομένη από την καρδιά της. Ηταν παντρεμένη και μητέρα δύο ενήλικων κοριτσιών.

Η Κλαίρη Καψαχάτη υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου ως καθηγήτρια νοσηλευτικής και ήταν συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Λάρισας. Ηταν μέλος του Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ και παλιότερα μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας και δραστήριο μέλος της Επιτροπής Αγώνα που είχαν συστήσει οι εκπαιδευτικοί. Κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στο Νεκροταφείο Λάρισας.

Ελένη Σταμούλη

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή