ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ.
Η Π.Ε.Σ.ΕΚ σε έχει ΑΝΑΓΚΗ και την έχεις ΑΝΑΓΚΗ. Από την πενιχρή σύνταξή σου ενίσχυσε την Ένωση. Γράψου στο σωματείο και ενημέρωσε και άλλους για την λειτουργία του. Κατέβασε την Αίτηση εγγραφής και ενημέρωσε μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

menu

.

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΑΔΥ


 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ

Στις 24 Δεκεμβρίου 2012 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι των Τομέων Ταμείου Πρόνοιας ΤΑΔΚΥ και ΤΕΑΠΟΚΑ, του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΤΕΑΔΥ) την επικουρική σύνταξη του Ιανουαρίου 2013.

Οι άλλοι συνταξιούχοι του ΤΕΑΔΥ, μεταξύ των οποίων και οι τελωνειακοί, θα προπληρωθούν την επικουρική σύνταξη του Ιανουαρίου 2013 στις 31-12-2012. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου, σε εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, από την 1η Ιανουαρίου οι συντάξεις του ΤΕΑΔΥ θα καταβάλλονται, κάθε μήνα αντί ανά δίμηνο όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Από την αρχή του νέου έτους, όλοι οι συνταξιούχοι του ΤΕΑΔΥ και των Τομέων ΤΑΔΚΥ και ΤΕΑΠΟΚΑ θα προπληρώνονται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα αναφοράς. Δηλαδή στις 31-1- 2013 θα προπληρωθούν το Φεβρουάριο 2013, στις 28 Φεβρουαρίου, το Μάρτιο κ.ο.κ..


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. και των τομέων του Τ.Ε.Α.Π.Ο.Κ.Α. και Τ.Α.Δ.Κ.Υ., οι οποίες έως σήμερα και για πολλά έτη βρίσκονταν σε διαφορετικά σημεία του Δήμου Αθηναίων, μεταφέρθηκαν σε ένα ενιαίο κτίριο, ιδιοκτησίας του Τ.Ε.Α.Δ.Υ., επί της οδού Φιλελλήνων 13-15 στο Σύνταγμα.
Το εν λόγω κτίριο ανακαινίστηκε πρόσφατα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με στόχο τη συγκέντρωση, το συντονισμό και την εύρυθμη  λειτουργία των διάσπαρτων υπηρεσιών, τη βελτίωση των παρεχόμενων  υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Τ.Ε.Α.Δ.Υ., την ελαχιστοποίηση των ενοικίων  και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.
Οι υπηρεσίες μας λειτουργούν κανονικά από Δευτέρα 3-12-2012, επί της οδού Φιλελλήνων 13-15 στο Σύνταγμα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Δ.Υ.
Μιχαήλ  Γιάγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου